Ексклюзивний новий Ford Ranger Thunder - втілення виразного стилю та надзвичайних характеристик

Дантон, Велика Британія, 18 травня 2020 року– Новий Ford Ranger Thunder вражатиме своїм стилем та вдосконаленими характеристиками. Пікап, який найкраще продається в Європі*, почнуть доставляти наприкінці літа.

У всій Європі буде продано лише 4 500 автомобілів Ranger Thunder. Модель у стандартній комплектації наділена ексклюзивними елементами дизайну інтер’єру та екстер’єру, а також практичними опціями. Її власники отримають стильний автомобіль, що вирізняється
буксирувальними можливостями і в якому можна подорожувати з комфортом,завантаживши все необхідне.

FORD_RANGER_THUNDER_11.jpg
FORD_RANGER_THUNDER_08.jpg

Окрім 2-літрового дизельного двигуна Ford EcoBlue із подвійним турбонаддувом потужністю 213 к. с. та 500 Н м крутного моменту Ranger Thunder у стандартній комплектації також оснащено 10-ступеневою автоматичною коробкою передач для плавного перемикання та стійкого руху звичайними дорогами та бездоріжжям.

Під час створення Ranger Thunder за основу було взято серію Ranger Wildtrak, а отже нова модель поєднує у собі надзвичайні характеристики, оптимізовані вантажні можливості та стійкий повний привід.

FORD_RANGER_THUNDER_09.jpg
FORD_RANGER_THUNDER_16.jpg

«Завдяки гострим формам новий Ranger Thunder пасуватиме покупцям, які не бояться, що їх помітять. Автомобіль впевнено виділятиметься як на звичайних дорогах, так і на бездоріжжі, — заявив Ганс Шеп (Hans Shep), головний менеджер з підрозділу комерційних
авто Ford of Europe. — Функціональне, зручне та стильне доповнення лінії автомобілів, які найкраще продаються у Європі, вражає не лише впевненістю та різноманітнимифункціями, але й харизмою».

Open Chat